16 Ιουλίου 2012

ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΑΓΩΤΟ


υλικα
1 φακελο Γκαρνι ζαχαροπλαστικης (βανιλια)
1 κουτι  γαλα εβαπορε παγωμενο για 1 ωρα στην καταψυξη
1 κουτι γαλα ζαχαρουχο παγωμενο στην συντηρηση του ψυγειου
2 φλυτζανια του νεσκαφε καρπουζι πολτοποιημενο στο μπλεντερ



εκτελεση
Στον καδο του μιξερ ριχνουμε τον φακελο Γκαρνι(το περιεχομενο οχι το χαρτι)
μαζι με το γαλα εβαπορε και τα χτυπαμε για 5 λεπτα.
Εχουμε ηδη καθαρισει το καρπουζι απο τα σπορακια
τα κοβουμε μικρα κομματια και τα πολτοποιουμε στο μπλεντερ.
Αφου εχουν χτυπηθει για 5 λεπτα το Γκαρνι με το εβαπορε
ριχνουμε το ζαχαρουχο γαλα μαζι με τα 2 φλυτζανια καρπουζι
και τα χτυπαμε για 10 λεπτα.

Αφου χτυπηθουν αδειαζουμε το παγωτο σε μεταλικο δοχειο
η'σε ενα καλο απο υλικο ταπερ που να κλεινει πολυ καλα
και το τοποθετουμε στην καταψυξη να παγωσει πολυ καλα.

υγ: θα σας φανει αρκετα νερουλο,μη φοβηθειτε θα πηξει.
Εγω το ειχα φτιαξει βραδυ και την αλλη μερα το πρωι ηταν τελειο..
Φερνει σε γρανιτα η υφη του.

πηγη http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr