27 Σεπτεμβρίου 2012


ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥ ΡΑΠΑΝΙΟΥ
υ. Υλικά (για 4 άτομα)
300 γρ. λευκό ραπάνι τριμμένο
2 κ.σ. λευκό ξίδι
2 κ.σ. ηλιέλαιο
1/2 κ.γλ. μαύροι κόκκοι σιναπιού
1/2 κ.γλ. σπόροι κύμινου
Λίγη ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή
Ανακατεύουμε το τριμμένο ραπάνι με το αλάτι, το πιπέρι, το ξίδι και τη ζάχαρη. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τους κόκκους του σιναπιού και τους σπόρους του κύμινου. Όταν σταματήσουν να σκάζουν, βγάζουμε το λάδι από τη φωτιά και περιχύνουμε το μίγμα ραπανιού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου. 

24 Σεπτεμβρίου 2012

Ήταν ένας αγρότης που είχε μια αγελάδα, σταματάει έναν με μια Φεράρι και του λέει να τον πάρει μαζί του και να δέσουν την αγελάδα από πίσω. Ο αγρότης του έλεγε συνέχεια να ανεβάσει ταχύτητα. Όταν είχαν φτάσει τα 250 χιλιόμετρα ανά ώρα του λέει αυτός που είχε το αυτοκίνητο "η αγελάδα σου κρέμασε την γλώσσα" και ο αγρότης τον ρωτάει "από ποια μεριά" και αυτός που είχε το αυτοκίνητο του λέει "από την αριστερή" και τότε ο αγρότης του απαντάει "μην φοβάσαι για να ε προσπεράσει το κάνει..."