27 Σεπτεμβρίου 2012


ΣΑΛΑΤΑ ΛΕΥΚΟΥ ΡΑΠΑΝΙΟΥ
υ. Υλικά (για 4 άτομα)
300 γρ. λευκό ραπάνι τριμμένο
2 κ.σ. λευκό ξίδι
2 κ.σ. ηλιέλαιο
1/2 κ.γλ. μαύροι κόκκοι σιναπιού
1/2 κ.γλ. σπόροι κύμινου
Λίγη ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι

Παρασκευή
Ανακατεύουμε το τριμμένο ραπάνι με το αλάτι, το πιπέρι, το ξίδι και τη ζάχαρη. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μικρό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε τους κόκκους του σιναπιού και τους σπόρους του κύμινου. Όταν σταματήσουν να σκάζουν, βγάζουμε το λάδι από τη φωτιά και περιχύνουμε το μίγμα ραπανιού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου