20 Νοεμβρίου 2012


Spin Mush Crustless Quiche close00
Μια διαφορετική πίτα από τις συνηθισμένες, ο συνδυασμός με το σπανάκι και τα μανιτάρια δίνουν στην πίτα μια ξεχωριστή νοστιμιά..



Υλικά: 
1 κιλό  φρέσκα μανιτάρια    
1/2 κ.γ.    ψιλοκομμένο σκόρδο    
1 κιλό    κατεψυγμένο σπανάκι    
4     αυγά    
1 φλιτζάνι    γάλα     
1/4  τυρί φέτα    
1/4 φλιτζανιού    τριμμένη παρμεζάνα    
1/2 φλιτζάνι   τριμμένη  μοτσαρέλα     
Αλάτι,  πιπέρι    

Συνταγή:
Βήμα  1
1 drain spinach02 3 sliced mushrooms04
Βράζετε και στραγγίζετε το σπανάκι σας, ξεπλένετε τα μανιτάρια  και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες όπως στην εικόνα.

Βήμα 2
5 wilted mushrooms06
Τσιγαρίζουμε για 7 λεπτά  τα μανιτάρια σε ένα τηγάνι  και  προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο,πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.

  Βήμα 3
6 veggies in dish07
Στη συνέχεια τοποθετούμε τα μανιτάρια  σε ένα ταψί  και προσθέτουμε το σπανάκι και το τυρί φέτα.

Βήμα  4
8 milk cheese09 9 pour over veggies10
Σε ένα μπολ χτυπήστε ελαφρά τα αυγά. Προσθέστε το γάλα, παρμεζάνα, και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Ανακατεύουμε το μίγμα και το αδειάζουμε στο ταψί με τα μανιτάρια.

Βήμα 5
9 more cheese12
Ρίχνουμε το τριμμένο τυρί μοτσαρέλα από πάνω.

Βήμα 6 
Spin Mush Crustless Quich wedge14
Βάλτε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς  για 20 λεπτά και μόλις ροδίσει την κατεβάζουμε από το φούρνο.Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!

πηγη¨http://www.melitzolithos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου