21 Ιανουαρίου 2013

Υλικά:
  • 1/2 κιλό μπρόκολα
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 5-6 φέτες μπέηκον σε ροδέλες
  • αλατοπίπερο
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • μπόλικο τριμμένο κασερι
Εκτέλεση:

Κόβουμε το μπρόκολο σε χοντρά κομμάτια και το βράζουμε.

Όταν μαλακώσει αρκετά το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με όλα τα υλικα εκτός από το κασερι. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί ώστε να σκεπάσει το μπρόκολα και τα ψήνουμε όλα μαζί στους 250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Μετά ρίχνουμε το κασερι από πάνς και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.

Σερβίρεται ζεστό.

ΠΗΓΗ  greekcook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου