11 Ιουλίου 2012


  ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

   Τι χρειαζόμαστε:


·                                  2 φλυτζανια πολτό καρπουζιού
·                                 1 φλυτζανι ζάχαρη
·                                 2 φλυτζανια νερό
·                                 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
·                                 1 κουταλιά σούπας  χυμό λεμόνι


Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων.
Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά.
Βάζουμε στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και ξανα στην καταψυξη


απολαυστε τη!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου