ΓΡΑΝΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Τι χρειαζόμαστε:
· 2 φλυτζανια πολτό καρπουζιού
· 1 φλυτζανι ζάχαρη
· 2 φλυτζανια νερό
· 2 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε 2 κουταλιές της σούπας κρύο νερό
· 1 κουταλιά σούπας χυμό λεμόνι
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα δύο φύλλα ζελατίνας στον πολτό των φρούτων.
Χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ δυνατά επί 5 λεπτά.
Βάζουμε στην κατάψυξη και μετά από μία ώρα το ξαναχτυπάμε στο μίξερ και ξανα στην καταψυξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου